Ota yhteyttä
Onko talon salaojitus kunnossa?
Pyydä tarjous!

Salaojaremontti Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa alueilla

Salaojaremontti laadukkaasti Marteliukselta! Monissa vanhemmissa taloissa salaojitus puuttuu kokonaan tai se ei ole enää toimiva. Huolella tehty ja ajanmukainen salaojitus tai salaojaremontti lisää myös kiinteistön arvoa.

Salaojaremontti hoidetaan toimestamme ammattitaitoisesti sekä pitkällä kokemuksella. Teemme töitä asukkaiden parhaaksi ja talon arvoa kasvattaen.

Milloin salaojaremontti on ajankohtainen?

Ovatko salaojat talossasi kunnossa vai onko salaojaremontti ajankohtainen? Nämä keinot auttavat sinua selvittämään, onko talosi salaojitus kunnossa.

 • Kaiva talon sokkelin viereen niin syvä kuoppa, että saat selville, onko salaojitusta tehty. Mikäli on, tarkista kulkeeko siellä vesi.
 • Avaa tarkistuskaivo ja katso kulkeeko siellä vettä.
 • Näkyykö jossain purkuputken pää? Jos näkyy, tarkista tuleeko sieltä vettä purkuojaan tai purkukaivoon.
 • Voit soittaa myös ammattilaisen paikalle ja teettää koekaivauksen ennen mahdollista salaojaremonttia.

Jos salaojituksen kanssa on ongelmia, kannattaa harkita sen uusimista. Meiltä onnistuu salaojaremontti Espoossa, Helsingissä, Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudulla.

Salaojaremontti tarkastuskaivo - ota yhteyttä Martelius & Tytöt Oy
Tarkastuskaivo, josta voi tarkistaa sekä virtaamisen että toiminnan. Tarkistuksen avulla voidaan todeta, onko salaojaremontti ajankohtainen.

Salaojaremontin eteneminen

Salaojaremontti kannattaa aloittaa heti, kun ongelmia ilmenee. Salaojien uusiminen on myös monivaiheinen prosessi. Kun asiakas ottaa yhteyttä ja on kiinnostunut salaojaremontista, käydään meiltä asiakaskäynnillä tontilla ja arvioidaan projektin laajuus ja mitä se vaatii. Tämän jälkeen teemme kirjallisen tarjouksen, joka sisältää kaikki tarvittavat työvaiheet ja mahdolliset lisätyöt, jotka on sovittu tehtäväksi.

Kun tarjous on hyväksytty, salaojaremontista tehdään kirjallinen sopimus, jossa sovitaan tarjouksessa olleet asiat ja ajankohta sillä tarkkuudella kuin se on mahdollista sopimuksen tekovaiheessa. Seuraavaksi käydään läpi, tarvitaanko jotain lupia mm. hulevesiverkkoon liityttäessä. Tähän meiltä löytyy yhteistyökumppani, jolta saadaan tilattua lupiin liittyvät piirustukset, jos niitä tarvitaan. Hoidamme ne salaojaremontin lupa-asiat, jotka pystymme hoitamaan. Joskus myös asukkaalta vaaditaan yhteydenottoa lupaviranomaisiin.

Salaojaremontin vaiheet

 • Salaojaremontti aloitetaan purkutöillä eli sovitut mahdolliset terassit ja kivetykset puretaan sekä siirretään tai poistetaan kasvit, jotka ovat tiellä.
 • Sokkelin vierustan aukikaivuu sivu kerrallaan.
 • Salaojitusputkien asennus sekä tarkistuskaivojen asennus.
 • Patolevyjen ja reunalistojen asennus.
 • EPS-eristeiden tai Finnfoam eristeen asennus vaakaan tai pystyyn tapauskohtaisesti.
 • Hulevesijärjestelmän asennus.
 • Mahdollisen pumppaamon asennus.
 • Kaivannon täyttö uudella sepelillä sekä sepelin tiivistys.
 • Kaivuujälkien korjaus sovitulla tavalla.
 • Mahdollisten kivetysten ja terassien uudelleen asennus.
 • Salaojaremontin lopputarkistus.
 • Kirjallinen loppudokumentaatio sis. mitä on tehty, tuotesertifikaatit sekä kuvia työvaiheista.
Salaojitus ja salaojaremontti Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa - ota yhteyttä Martelius & Tytöt Oy
Hulevesikennoston asennusta.
Salaojaremontti Helsinki piha kuntoon - ota yhteyttä Martelius & Tytöt Oy
Piha lopputöitä vaille valmiina salaojaremontin jälkeen.

Salaojaremontin hinta ja aikataulutus 

Salaojaremontin hintaan vaikuttavat muun muassa talon ympärysmitta, kuinka syvälle joudutaan kaivamaan sekä se, käytetäänkö pumppaamoa vai ei. Laadukkaat tuotteet maksavat hieman enemmän, mutta emme ole valmiita tinkimään laadusta. Lisäksi kierrätämme kaiken salaojaremontissa syntyvän jätteen asiaankuuluvalla tavalla niihin erikoituneisiin laitoksiin.

Talvella tehtäviin sopimuksiin ei voida vielä laittaa salaojaremontin alkamisajankohtaa, sillä salaojia ei kannata tehdä sydäntalvella. Odotamme siis kevään saapumista ja päätämme salaojaremontin ajankohdan, kun se on mahdollista. Kalenterimme täyttyy tilausjärjestyksessä, mutta pyrimme myös huomioimaan asiakkaiden toiveet ajankohdan suhteen. Seuraavan vuoden kalenteri alkaa yleensä täyttymään jo edellisen vuoden syksynä eli jos haluat kesäksi salaojaremontin, on hyvä ottaa yhteyttä jo talven aikana.

Salaojitus Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla

Meiltä hoituu salaojaremontti ja sadevesiremontti pitkällä kokemuksella. Hoidamme kaikki projektit asiantuntevasti ja ammattitaidolla. Pidämme kiinni siitä, mitä olemme luvanneet; saavumme paikalle silloin, kun on sovittu ja hoidamme salaojaremontin kerralla kuntoon niin, että lopputulos on laadukas ja kestävä. Me teemme työn itse ja käytämme aliurakoitsijoita vain välttämättömimmissä töissä, kuten räjäytys- ja sähkötyöt.

Me emme koskaan jätä salaojaurakkaa kesken, vaan voit luottaa siihen, että saatamme kaikki projektit loppuun saakka. Työt voidaan joutua keskeyttämään ainoastaan silloin, jos salaojaputkiston tieltä joudutaan esimerkiksi louhimaan kalliota. Silloinkin salaojaremontti jatkuu heti, kun louhinnat on tehty. Meidän kanssamme salaojaremontit toteutuvat mahdollisimman sujuvasti ja ripeästi.

Talossa voi asua koko salaojaremontin ajan ja pyrimme siihen, että asukkaiden haitta olisi mahdollisimman pieni ja lyhytkestoinen. Pyrimme myös siihen, että pihalle tulisi niin vähän vaurioita kuin mahdollista. Jos siis tarvitset huolellista salaojaremonttia Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai muualla Uudellamaalla, ota yhteyttä meihin.

Salaojaputkiston asennus on osa salaojaremonttia - ota yhteyttä Martelius & Tytöt Oy
Salaojaputkiston asennusta.

Salaojaremontti ja salaojituksen uusiminen laadukkailla tuotteilla

Salaojaremontti onnistuu kestävällä lopputuloksella, kun projektissa käytetään laadukkaita ja standardit täyttäviä tuotteita. Me käytämme pääasiassa Meltexin putkia, patolevyjä ja styroxia. Hiekat ja sorat haemme joko Rudukselta tai ASM sorasta, kumpi on lähempänä työmaata. Multana käytämme Keikkilän nurmikko- tai istutusmultaa. Korkealaatuisilla tuotteilla turvataan onnistunut salaojaremontti ja mahdollisimman pitkäkestoinen salaojitus talon ympärille. Lisäksi on ensiarvoisen tärkeää, että kaivannot tehdään tarpeeksi syvälle eli anturan alapuolelle.

Joskus salaojaremontin kaivanto saattaa olla jopa metrien syvyinen. Vettä saatetaan joutua pumppaamaan, että saadaan varmistettua veden siirtyminen perusvesikaivoon. Silloin on asennettava kapasiteetiltaan sopivan kokoinen pumppaamo samalla kertaa.

Jos salaojaremontti mietityttää, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää. Täytä yhteydenottolomake, lähetä sähköpostia info@marteliusoy.fi tai soita 0400 424 043/ Kari Virtanen. Kun tavoitteena on laadukas salaojaremontti Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla Uudellamaalla, Martelius on paras valinta!

Copyright © 2024 Martelius & Tytöt Oy