Onko talon salaojitus kunnossa?

Salaojitus ja salaojaremontti Helsingissä ja lähiseuduilla

Salaojaremontti Helsingissä ja muualla Uudellamaalla laadukkaasti ja pitkällä kokemuksella. Monissa vanhemmissa taloissa salaojitus puuttuu kokonaan tai se ei ole enää toimiva. Me hoidamme projektin ammattitaitoisesti ja pitkällä kokemuksella.

Pyydä meiltä tarjous salaojituksesta

Mistä tiedän, onko salaojitus kunnossa?

Onko salaojaremontti Helsingin seudulla sinulle ajankohtainen? Nämä keinot auttavat sinua selvittämään, onko talosi salaojitus kunnossa:

 • Avaa tarkistuskalve ja katso kulkeeko siellä vettä.
 • Näkyykö jossain purkuputken pää? Jos näkyy, tarkista tuleeko sieltä vettä purkuojaan tai kaivoon.
 • Kaiva talon sokkelin viereen niin syvän kuoppa, että saat selville onko salaojitusta tehty. Mikäli on, tarkista kulkeeko siellä vesi.
 • Voit soittaa paikalle ammattilaisen ja teettää koekaivauksen.

Haluan ammattilaisen paikalle

Kaivuualue rakennuksen reunalta. Meiltä salaojitus ja salaojaremontti Helsingissä ja muualla Uudellamaalla!

Projektin eteneminen

Salaojaremontti on monivaiheinen prosessi. Alla on lueteltuna erilaiset työvaiheet, jotka kuuluvat huolella tehtyyn projektiin:

 • kivetysten ja terassien purku
 • sokkelin vierustan aukikaivuut
 • salaojitusputkien asennus
 • tarkastuskaivojen asennus
 • patolevyjen asennus
 • hulevesijärjestelmän asennus
 • eristyksen asennus
 • mahdollisen pumppaamon asennus
 • kaivannon täyttö uudella sepelillä
 • kaivuu jälkien korjaus sovitulla tavalla
 • mahdollisesti kivetysten ja terassien uudelleenasennus.
Kuvassa näkyy keskeneräinen sokkelin esiinkaivuu. Meiltä salaojitus ja salaojaremontti Helsingissä ja muualla Uudellamaalla!

Salaojaremontti Helsingissä, Tuusulassa ja muualla Uudellamaalla

Meiltä hoituu salaojaremontti ja salaojitus pitkällä kokemuksella. Hoidamme kaikki niihin liittyvät projektit asiantuntevasti ja syvällisellä ammattitaidolla. Pidämme kiinni lupaamastamme: saavumme paikalle silloin, kun on sovittu ja hoidamme urakan kerralla kuntoon niin, että lopputulos on laadukas ja kestävä. 

Me emme koskaan jätä urakkaa kesken vaan voit luottaa siihen, että saatamme kaikki projektimme loppuun saakka. Työt voidaan joutua keskeyttämään ainoastaan silloin, jos salaojaputkiston tieltä joudutaan vaikkapa louhimaan kalliota. Silloinkin homma jatkuu heti, kunhan louhinnat on tehty. Meidän kanssamme projektit toteutuvat mahdollisimman sujuvasti ja ripeästi!

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Omakotitalokohde

“Nyt on huomattavasti varmempi olo, kun tiedän, mitä maan alla on ja voin luottaa siihen, että järjestelmä toimii. Kaikki on nyt myös hyvin dokumentoitu. Työn jälki oli korkealaatuista ja salaojaremontti toteutui täysin sopimuksen mukaan. Aikaa ja rahaa kului juuri sen verran, mitä oli sovittukin. Enempää en olisi voinut pyytää.” 

Pekka Hyysalo, omakotiasuja, Espoo

Näin omakotitalon salaojaremontti toteutettiin

Taloyhtiökohde

“On erittäin hienoa, että ongelmat ratkaistaan yhdessä ja asiakkaan kukkaroa ajatellen, eikä mitään lähdetä tekemään tarpeettomasti ja rahastusmielessä. Erityiskiitos Karille, joka oli projektissa vetovastuussa. Hän keskeytti aina kaivinkonetyöt ja vaihtoi kuulumiset kaikkien naapureiden kanssa. Hänellä on erittäin lämmin ja sosiaalinen luonne sekä huomioonottava asenne.”

Anette Sippa, taloyhtiön puheenjohtaja, Helsinki

Näin taloyhtiön salaojaremontti toteutettiin

Salaojaremontti laadukkailla tuotteilla

Salaojaremontti onnistuu kestävällä lopputuloksella, jos projektissa käytetään laadukkaita ja standardit täyttäviä tuotteita. Me käytämme projekteissamme pääasiassa Meltexin putkia ja patolevyjä sekä Styroxia. Hiekat ja sorat haemme Rudukselta ja multana käytämme Kekkilän nurmikko- tai istutusmultaa.

Korkealaatuisilla tuotteilla turvataan onnistunut lopputulos ja mahdollisimman pitkäkestoinen salaojitus talonne ympärille. Lisäksi on erittäin tärkeää, että kaivannot tehdään tarpeeksi syvälle eli sokkelin alapuolelle. Joskus kaivanto saattaa olla jopa metrien syvyinen. Vettä saatetaan joutua pumppaamaan, että saadaan varmistettua veden siirtyminen sadevesikaivoon. Silloin on asennettava kapasiteetiltaan sopivan kokoinen pumppaamo samalla kertaa.

Salaojitus, kuvassa menossa patolevyn viimeistely. Meiltä salaojitus ja salaojaremontti Helsingissä ja muualla Uudellamaalla!
Talon valmistunut salaojitus. Meiltä salaojitus ja salaojaremontti Helsingissä ja muualla Uudellamaalla!

Onko pihasi muuten kunnossa?

Samalla, kun talon salaojitus laitetaan kuntoon tai toteutetaan kattavampi salaojaremontti, kannattaa pohtia, onko taloa ympäröivä piha kunnossa muilta osin. Onko pihan kaadot toteutettu oikeaan suuntaan eli poispäin talosta? Onko pihalla tarpeeksi sadeveden pois johtavia putkia? Myös tarkistuskaivot kannattaa aina asentaa. Meiltä onnistuu pihan rakentaminen Helsingin alueella.

Rakennustyön aikaiset suojaukset ovat varsinkin rivitalokohteissa erittäin tarpeelliset. Yleensä pyritään siihen, että kaivannot ovat auki mahdollisimman vähän aikaa. Varsinkin sadesäällä on tärkeää, ettei kaivantoon pääse vettä seisomaan. Mitä tahansa mietitkin, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

Täytä yhteydenottolomake, lähetä sähköpostia info tai soita 0400 424 043/Kari Virtanen.

Nyt piha kuntoon! Pyydä meiltä tarjous

Copyright © 2021 Martelius & Tytöt Oy

Ota yhteyttä