Ota yhteyttä

Taloyhtiön salaojaremontti

Ihmisläheistä palvelua ja pitävät aikataulut

Martelius & Tytöt Oy toteutti Helsingin Pakilassa sijaitsevassa seitsemän huoneiston rivitaloyhtiössä sadevesijärjestelmä- ja salaojaremontin. Taloyhtiön puheenjohtajalla Anette Sipalla on projektista pelkkää hyvää sanottavaa – taloyhtiön salaojaremontti toteutui juuri niin kuin hän oli toivonutkin.

“Erityiskiitos Karille, joka oli projektissa vetovastuussa. Hän keskeytti aina kaivinkonetyöt ja vaihtoi kuulumiset kaikkien naapureiden kanssa. Hänellä on erittäin lämmin ja sosiaalinen luonne sekä huomioonottava asenne”, Sippa kiittelee.

taloyhtion salaojaremontti sippa

Tekijä löytyi puskaradion kautta

Vuonna 1982 valmistuneen taloyhtiön sadevesijärjestelmä ja salaojaputket olivat tulleet tekniseltä käyttöiältään tiensä päähän. Myös putkiston kuvaukset osoittivat, että laajempi remontti oli ajankohtainen. 

Martelius & Tytöt Oy valikoitui taloyhtiön salaojaremontin toteuttajaksi positiivisen palautteen kautta.

“Asuinalueen Facebook-ryhmässä kyseltiin urakoitsijaa taloyhtiön salaojaremontille, ja Martelius & Tytöt nousi esille useaan kertaan. Sekä lähialueen omakotiasujilla että taloyhtiöillä oli yrityksestä pelkästään positiivista sanottavaa, joten valitsimme kumppanin tätä kautta”, Anette Sippa kertoo.

taloyhtiön salaojaremontti

Ihmisläheistä ja ratkaisukeskeistä asiakaspalvelua

Martelius & Tytöt Oy saa kiitosta lämpimästä ja aidosta asiakaspalvelusta sekä ratkaisulähtöisyydestä.

“On erittäin hienoa, että ongelmat ratkaistaan yhdessä ja asiakkaan kukkaroa ajatellen, eikä mitään lähdetä tekemään tarpeettomasti ja rahastusmielessä”, Sippa sanoo.

Hän koki yhteistyön joustavana ja ketteränä, ja oli tyytyväinen etenkin nopeaan reagointikykyyn.

“Asukkaat esittivät omat toiveensa esimerkiksi terassin pohjien tai nurmialueiden suhteen, ja näihin pyyntöihin reagoitiin todella nopeasti.”

taloyhtiön salaojaremontti

Lopputulos täytti kaikki odotukset

Taloyhtiön salaojaremontti valmistui aikataulussa, vaikka urakkaan mahtui myös yllättäviä lisätöitä. Sipan mukaan lopputulos vastasi kaikkia toiveita ja odotuksia.

Sippa on myös tyytyväinen siihen, että hänellä on nyt tarkka tieto siitä, mitä maan alla tapahtuu ja miten tekniikka toimii.

“Saimme paikan päällä huolto-ohjeet ja lisäksi laajan dokumentaation projektista. Saimme myös muistitikulla kuvia työvaiheista.”

Taloyhtiötä ei jätetty myöskään projektin jälkeen oman onnensa nojaan.

“Kari sanoi vielä lopuksi, että talven jälkeen nurmialueiden multaosuuksiin voi tulla painaumia. Hän kehotti soittamaan heti, jos näin käy, niin hän tuo multakasan paikan päälle saman tien”, Sippa kiittelee.

Copyright © 2024 Martelius & Tytöt Oy