Ota yhteyttä

Omakotitalon salaojaremontti

”Nyt on varmempi olo, kun tiedän, mitä maan alla on”.

Martelius & Tytöt Oy toteutti omakotitalon salaojaremontin ja sadevesijärjestelmän uudistuksen Espoossa syksyllä 2020.

“Työn jälki oli korkealaatuista ja urakka toteutui täysin sopimuksen mukaan. Aikaa ja rahaa kului juuri sen verran, mitä oli sovittukin. Enempää en olisi voinut pyytää”, kertoo tyytyväinen Tapani Hyysalo.

omakotitalon salaojaremontti hyysalo

Epävarmuus vanhan järjestelmän kunnosta vaivasi

Hyysalo perheineen osti vuonna 1971 valmistuneen omakotitalon syksyllä 2010. Taloa on vuosien mittaan remontoitu katosta lattiaan, mutta omakotitalon salaojaremontti oli vielä tekemättä.

“Meillä ei ollut varmaa tietoa siitä, onko tontilla salaojitusta ollenkaan tai jos on, missä kunnossa se on. Mitään näkyviä ongelmia ei ollut, mutta epävarmuus vaivasi”, Hyysalo kertoo.

Urakan aikana selvisi, että maan alla oli vanhat salaojaputket, mutta tekniikka oli syytä päivittää tähän päivään. Patolevyt puuttuivat kokonaan ja eristeet olivat heikossa kunnossa.

“Nyt on huomattavasti varmempi olo, kun tiedän, mitä maan alla on ja voin luottaa siihen, että järjestelmä toimii. Kaikki on nyt myös hyvin dokumentoitu”, Hyysalo kertoo.

salaojaremontti omakotitalo

Sukulaisen suosituksesta

Martelius & Tytöt Oy valikoitui omakotitalon salaojaremontin toteuttajaksi suositusten kautta.

“He toteuttivat erittäin hyvän urakan veljenpoikani omakotitaloon. Se vakuutti meidät siitä, että kyseessä on ammattitaitoinen yritys”, Hyysalo kertoo.

Työ eteni suunnitelman mukaan ja yllätyksiltä vältyttiin.

“Olimme kokonaisuuteen erittäin tyytyväisiä. Tekijät tiesivät mitä olivat tekemässä ja pystyin luottamaan heidän ammattitaitoonsa”, Hyysalo kertoo.

Hyysalo perheineen asui koko urakan ajan kotonaan ja keskusteli urakoitsijan kanssa päivittäin. Hän on tyytyväinen siihen, että sai jatkuvasti tietoa projektin etenemisestä.

salaojaremontti omakotitalo
Copyright © 2024 Martelius & Tytöt Oy