Ota yhteyttä

Huhdanpari salaoja- ja sadevesijärjestelmäremontti

Tekijä löytyi isännöintitoimiston vinkistä

Martelius & Tytöt Oy toteutti syksyllä 2022 Vihdissä vuonna 1988 rakennetulle kahdeksan asunnon asunto-osakeyhtiölle sadevesijärjestelmän  ja salaojituksen uusimisremontin. Hallituksen puheenjohtaja Katja Hämäläinen kertoi puhelinhaastattelun aikana, että tieto tekijästä tuli isännöintitoimiston vinkistä. ”Remontin tekijän valintaan vaikutti hinnan lisäksi kuullut positiiviset palautteet puskaradion kautta”. Mikäpä olisikaan parempi paikka saada positiivista palautetta.

Asukkaille tärkeää on huolehtia kulusta asuntoon myös remontin aikana.

Asiakastyytyväisyys edellä

Itse remontista ja sen toteutuksesta Hämäläisellä on vain hyvää sanottavaa.  ”Lopputulos oli toivotunlainen ja sellainen, kun sopimuksessa oli sovittu, kaikki sujui niin kuin pitikin”.  Kiitosta sai myös tiedottaminen yrityksen ja asukkaiden välillä. Työn aikana kommunikointi toimi asukkaiden kanssa tehdyssä Whatsapp viestintäpalvelussa ja heidän kanssa, jotka palvelua eivät käytä, tieto kulki paikan päällä. Haastattelun lopussa remontin toteuttajalle terveisiä kysyttäessä päällimmäinen tunne oli tyytyväisyys.

Putkien asennus.

Isännöitsijältä kehuja

Isännöitsijä Juha Ketolaa jututtaessa päällimmäisenä mielessä olivat aikataulun ja hinnan pitäminen. ”Lisätyö tarjoukset, joita matkan varrella pyydettiin olivat asiallisia ja kattavia” sanoo Ketola. Lisätöinä kohteeseen tehtiin mm. sähköautojen latauspisteet, jotka yleistyvät hurjaa vauhtia.

Sähköputkien veto latauspisteitä varten.

Ketolalta kehuja satoi ammattimaiselle ja rauhalliselle isä poika duolle, joka remontin toteutti. ”Ei annetta tässä kohtaa liikaa kehuja, että voimme käyttää Martelius &  Tytöt Oy:n palveluita jatkossakin” sanoo Ketola pilke silmäkulmassa.

Valmista pintaa uudelleen pinnoitettuna kivituhkalla ja mullalla.

Kaikki loppuraportointi, videot, kuvat, työmaa- päiväkirja ja setifikaatit hoidettiin Martelius & Tytöt Oy:n puolesta hyvin ja asiallisesti. Eritystä kehua Ketola antaa liikuntarajoitteisten huomioinnista työn aikana. ”Sadevesijärjestelmän ja salaojaremontin projekti sujui kokonaisuudessa erittäin hyvin”, kertoo Ketola.

Nurmikonsiemen vielä ja sitten on tämä kohta valmis.
Copyright © 2024 Martelius & Tytöt Oy